Wordfeud

Wordfeud 2.6.0

Scrabble spelen op je iPhone

VOOR

  • Ondersteunt meerdere platformen
  • Duidelijke interface
  • Speel meerdere potjes tegelijk

TEGEN

  • Spel duurt soms dagen

Excellent
9

Wordfeud is een gratis puzzelspel voor iPhone. Je speelt het bekende woordspel Scrabble met vrienden of complete onbekenden online.

Een kloon, maar wel een goede

Wordfeud is een exacte kopie van Scrabble. Je krijgt 7 letters en daarmee maak je woorden op een bord. Bepaalde velden leveren extra punten op; blauwe vakjes geven dubbele letterwaarde en dankzij de groene scoor je driedubbele letterwaarde. Leg je een letter op een oranje vakje dan verdubbelt de score van het hele woord terwijl de bruine tegels verdrievoudigen het woord zelfs. Om beurten leg je jouw letters neer en wie uiteindelijk de meeste punten heeft wint.

Spelen met vrienden en onbekenden

Heb je vrienden die geen iPhone hebben, maar een Android-toestel of BlackBerry? Geen nood, je speelt Wordfeud ook tegen mensen met een andere telefoon. Mochten ze dit spel helemaal niet hebben, dan vind de game automatisch andere online spelers waartegen je jouw woordkunsten vertoont. Even snel een woordje leggen zit er overigens niet in, iedere speler heeft namelijk 72 uur om zijn beurt te spelen. Gelukkig speel je meerdere potjes tegelijk.

Conclusie

Wordfeud is de mobiele variant van Scrabble. Je hoeft dus niet met zijn allen aan 1 tafel te zitten om te spelen. Met Wordfeud daag je jouw vrienden te allen tijde uit, waar je ook bent.

Meeste downloads Bordspellen voor iphone

Meer
Wordfeud

Download

Wordfeud 2.6.0

Beoordelingen about Wordfeud